vår kompetanse - din trygghet

Bedrifter i Bergen:

Vi håper å få mulighet til å bevise for dere at vi har funnet et konsept markedet har etterspurt over lengre tid og som vil gjøre jobben både enklere og rimeligere for dere.

Vi mener å kunne stå frem mye mer personlig enn konkurrentene våre, og på den måten være med å holde kostnadene nede. Alt for en renere hverdag.

img/png

Er du lei av å få 2-3 prisøkninger i året på avfallet og transporten selv om en har en bindende avtale?

Vi garanterer at prisene holder seg ut kontraktstiden, med mindre vi blir pålagt av myndighetene om å innføre endringer (det skal i så fall dokumenteres).

Er du også lei over at alt som før i gamle dager het service nå skal koste ekstra?

Hos oss vil vi prioritere deg så fort vi kan - ikke minst om det haster - og det vil ikke koste deg noe ekstra så sant det er innfor åpningstiden vår.

img/png

Vi har startet et nytt konsept som vi vet vil gi bedre miljøgevinst om som vi i tillegg mener vil kunne gi deg lavere kostnader. Vi disponerer i dag 4 containerbiler og godt over 100 containere - så vi har god kapasitet fremover. I tillegg har vi en «backup» med mottaksanlegget som vi har signert avtale med.

img/png

Bergen Miljø & Gjenvinning ønsker å ta vare på deg som kunde og bygge opp godt og nært kundeforhold. Trenger du oss, så kan du stole på at vi fikser det. Nei er ikke i vårt vokabular. Vi finner alltid en løsining.

Vår oppstart er 2. mai og de første 100 kundene som signerer avtale vil få en spesialpris!

Velkommen til oss som brenner for jobben døgnet rundt og som har dette mer som en livsstil enn bare en jobb!

img/png

Ja, vi elsker bosset ditt!

Ta en uforpliktende telefonsamtale og hør hva vi kan hjelpe deg med.

img/png

Jarle: 97553035
jarle@bmgas.no

Terje: 97553007
Terje@bmgas.no 

img/png img/png